Ketterästi, nopeasti, tuloksellisesti

Kunta-alan osaajien rekrytointiin

Kuntarekry

Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalvelut kunta-alalle.

Työnhakijoille Kuntarekrystä löytyy tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla.

Työnantajille Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä lyhytaikaisten sijaisuuksien hallintaan. Kuntarekryllä hoidetaan vuosittain 62000 rekrytointia sekä 185000 sijaishakua.

image

Rekrytoinnit nopeasti käyntiin

Kuntarekry on selainpohjainen palvelu, jonka käyttöönotto tapahtuu nopeimmillaan muutamassa tunnissa. Ominaisuuksia palvelusta löytyy niin pienelle kunnalle kuin isolle sairaanhoitopiirille. Niistä on helppo rakentaa sopiva kokonaisuus. Myös koulutuksen palvelun käyttämiseen saa nopeasti.

Kattavat ominaisuudet rekrytointiprosessin eri vaiheisiin

  • täyttölupamenettelyt
  • työpaikkailmoitukset
  • hakulomakkeet
  • hakemusten käsittely ja vertailu
  • videohaastattelut
  • hakijayhteenvedot
  • hakijaviestintä eri vaiheissa
  • tilastoraportit
image
image

Sijaishaut kiireellisiin sijaisuuksiin

Sijaiset kiireellisiin tehtäviin hankit jopa minuuteissa, kun käytössäsi on Kuntarekryn sijaisrekisteri. Sen avulla etsit ja kiinnität sijaiset tekstiviestillä aikaa vievien puhelinsoittojen sijaan

Sijaisille Kuntarekryn käyttö on helppoa! Yksinkertaisimmillaan tekstiviestiin vastaaminen riittää sijaisuuden vastaanottamiseen. Sijaisilla on myös käytössään Kuntarekryn työpöytä tehtävien etsimiseen, käytettävyystietojen ylläpitoon ja sijaisuuksien vastaanottoon

Työnantaja voi hakea sijaisia joko Kuntarekry-palvelun täysversiolla tai sitten erityisesti nopeaan sijaishakuun kehitetyllä Rekrymobiililla. Työajan käyttö tehostuu, kun aikaa vievä soittelu sijaistarjokkaille jää kokonaan pois.

Vakituisia työpaikkoja, sijaisuuksia sekä keikkatöitä

Kaikkia niitä löydät kuntarekry.fi-sivustolta.

Jatkuvasti avoinna on noin 3000 työpaikkaa. Niiden joukosta sopivat etsit esimerkiksi tehtäväalueen, maakunnan, työnantajan tai hakusanan perusteella.

image